VŮNĚ INDICKÉHO TRHU JE ZPĚT
Indičtí Soklet patří mezi výrobci tree to bar čokolád k jedničce. Už jste od nich ochutnali kokos, kávu nebo pražené buráky?
|
|
A co teprve česnek?
Unikátní jedinečná super exotická záležitost. 70% hořká čokoláda s černým česnekem je velmi zajímavá kombinace pro vaše chuťové buňky. Intenzivní chuť indického kakaa s tóny kávy a oříšků se mísí se sladkou chutí karamelizovaného černého česneku. Exkluzivní záležitost.

|
JAMAJSKÝ BANÁN
Bílá čokoláda, u které vám můžeme slíbit, že tohle jste ještě neochutnali. V tabulce najdete klasický sušený banán, chipsy z velkého zeleného banánu plantain a celá tahle paráda je doladěna sladkostí chipsů ze sladkých brambor. Tuhle čokoládu prostě musíte ochutnat.
|
KOKOS!
Kokos a čokoláda, oblíbená kombinace tentokrát doladěna jemností vanilkového lusku. Voňavá, na jazyku chladivá, jemná čokoláda, která chutná jako čerstvá kokosová voda.
|
|
JAMAICA RUM
Tohle je něco. Pokud jste milovníky rumu a nejen toho jamajského, je tu pro vás tato skvělá tabulka čokolády. Jamajské kakaové boby s místním rumem - geniální záležitost. Čokoláda má velmi výraznou chuť po pálence. Je to Jamajka, jak má být.

|
SUPER ŽHAVÉ NOVINKY - HNED DVĚ!
Termíny již máme u nás na webu! Těšíme se na Vás!
|
DEGUSTACE RUMU
Spojení kvalitní bean to bar čokolády a prémiových rumů nabízí jedinečný chuťový zážitek, který potěší všechny smysly. Během této degustace objevíte, jak se vzájemně doplňují sladké, ovocné i dřevité tóny čokolády a rumu, a jak se mění v kombinaci s různými druhy kakaa. Dozvíte se zajímavosti o výrobě obou ochutnávaných specialit, historii i způsobech správného servírování. Degustací rumů vás provede specialista z rumového světa a jeden z autorů podcastu Alkoholog.cz Viktor Gleich.
Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

|
WORKSHOP - ČOKOLÁDOVÁ MASKA
Čokoládový workshop, který ocení především dívky, ženy a dámy, ale doufáme, že možná osloví i muže. Na příjemném posezení, které bude s výrobou vlastní masky trvat cca tři hodiny, se dozvíte o zajímavostech a pozitivním vlivu kakaového másla na naši pokožku, jak se přírodní kosmetika z kakaa vyrábí, proč ji používat a spoustu dalšího. V neposlední řadě si prohlédnete kakaový lusk od A do Z, ukážeme si, co se z jednotlivých částí vyrábí a samozřejmě nebude chybět ani čokoláda. Workshopem a výrobou vaší vlastní kakaové masky, kterou si na konci a sami pojmenujete, vás provede Michaela Křivská. Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

|
JIŽ NYNÍ PŘIPOMÍNÁME, ŽE SE I LETOS UVIDÍME, A TO UŽ ZA CHVILKU, NA JEDINÉM OPRAVDOVÉM BEAN TO BAR ČOKOLÁDOVÉM FESTIVALU V ČECHÁCH, V KUTNÉ HOŘE. ČOKOLÁDOVÁ REPUBLIKA UŽ SE NA VÁS TĚŠÍ, S NÍ VŠICHNI POCTIVÍ ČEŠTÍ VÝROBCI ČOKOLÁD A MY TAKÉ :-).
|
Rychlé a bezpečné doručení až k vám

Zásilkovna
2-3 dny
Do místa dle vašeho výběru
|

GLS
1-2 dny po Česku
2-3 dny na Slovensko
|

Česká Pošta
2-3 dny
Domů nebo na poštu
|
|
Jsme 2x v Praze
Obchod Husova 8
Praha 1
otevřeno od pondělí do neděle
od 10:00 do 18:00
(pauza 15:00-15:30)
|

|
Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00
|
|
Copyright © 2023 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.
Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic
|