S JORDI'S SE TENTOKRÁT VYDÁME DO LESA NA HŘIBY, DÁME SI TROCHU KOKOSOVÉHO MLÉKA A NESMÍ CHYBĚT KRÁSNĚ ZELENÉ PISTÁCIE SE ŠPETKOU SOLI. A TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ! PODÍVÁME SE S NIMI DO VENEZUELY A TO HNED NA TŘI RŮZNÉ PLANTÁŽE!
|
CO TAHLE SE DOZVĚDĚT O ČOKOLÁDĚ NĚCO ZAJÍMAVÉHO?
Máme pro vás knížku, plnou krásných ilustrací mexické La Catriny od umělkyně Laury Eleny Rodrígues Garcidueñas. Těšit se můžete na příbehy z historie, zajímavosti, recepty i prostor na vaše degustační poznámky.
|
|
La Catrina Bohemia VYCHUTNEJTE SI HISTORII ČOKOLÁDY

|
PŘIŠLO TO VČERA! PŘIPRAVOVALI JSME TO CELOU NOC, ABYSTE TO MOHLI OCHUTNAT I VY A KLIDNĚ HNED DNES! NOVÉ PEARLS OD WILLIE'S CACAO JSOU TADY A JSOU VYNIKAJÍCÍ!
|
|
95% San Vicente Gold
Tentokrát si Willie's Cacao připravili něco i pro ty z vás, co mají rádi čokolády s vysokým obsahem kakaa. Máme tu 95% San Vicente z Kolumbie. Čokoláda nás hodně překvapila svou ovocnou až květinovou sladkostí i vůní. Co na ni řeknete vy?

|
ZPĚT JSOU PO NĚJAKÉ DOBĚ I MALINOVÉ TRUFFLES A S NIMI SAMOZŘEJMĚ I TY OSTATNÍ...
|
DEGUSTACE RUMU A ČOKOLÁDOVÝ WORKSHOP
Termíny již máme u nás na webu! Těšíme se na Vás!
|
DEGUSTACE RUMU
Spojení kvalitní bean to bar čokolády a prémiových rumů nabízí jedinečný chuťový zážitek, který potěší všechny smysly. Během této degustace objevíte, jak se vzájemně doplňují sladké, ovocné i dřevité tóny čokolády a rumu, a jak se mění v kombinaci s různými druhy kakaa. Dozvíte se zajímavosti o výrobě obou ochutnávaných specialit, historii i způsobech správného servírování. Degustací rumů vás provede specialista z rumového světa a jeden z autorů podcastu Alkoholog.cz Viktor Gleich.
Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

|
WORKSHOP - ČOKOLÁDOVÁ MASKA
Čokoládový workshop, který ocení především dívky, ženy a dámy, ale doufáme, že možná osloví i muže. Na příjemném posezení, které bude s výrobou vlastní masky trvat cca tři hodiny, se dozvíte o zajímavostech a pozitivním vlivu kakaového másla na naši pokožku, jak se přírodní kosmetika z kakaa vyrábí, proč ji používat a spoustu dalšího. V neposlední řadě si prohlédnete kakaový lusk od A do Z, ukážeme si, co se z jednotlivých částí vyrábí a samozřejmě nebude chybět ani čokoláda. Workshopem a výrobou vaší vlastní kakaové masky, kterou si na konci a sami pojmenujete, vás provede Michaela Křivská. Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

|
|
Rychlé a bezpečné doručení až k vám
|

Zásilkovna
2-3 dny
Do místa dle vašeho výběru
|

GLS
1-2 dny po Česku
2-3 dny na Slovensko
|

Česká Pošta
2-3 dny
Domů nebo na poštu
|
|
|
Jsme 2x v Praze
|
Obchod Husova 8
Praha 1
otevřeno od pondělí do neděle
od 10:00 do 18:00
(pauza 15:00-15:30)
|

|
Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00
|
|
|
Copyright © 2023 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.
Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic
|