Všechny newslettery
  transparent

 

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

NOVÉ ŠVESTKY SE SKOŘICÍ

Povidla v tabulce čokolády s krásným nádechem skořice. Voňavá tabulka. Hřejivá. Lílá nám opět udělala radost skvělou čokoládou.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

MÁME VELKOU RADOST, ŽE JSME VÁM STIHLI Z ITÁLIE DOVÉZT ARUNTAM. A HLAVNĚ! NEPŘEHLÉDNĚTE JEJICH ÚŽASNÉ NOVINKY!

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

TROPICALE TANZANIE

Tohle je párty tropických chutí ve formě tabulky čokolády. Kombinace mučenky, ananasu, citrónu a bergamotu je něco, co vás rozhodně roztančí svou zábavnou chutí!

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

NIBS & SALE TANZANIE

Kontrast slané a sladké chutě je něco, co nás u čokolády nepřestává bavit. Jemná a výrazná chuť Tanzanie s drcenými nibsy a mořskou solí.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

100% PARADISO KOKOA KAMILI

Kokoa Kamili se u nás zabydlelo již snad ve všech procentech. Teď je tu italsko tanzánská 100% tabulka s tóny tropického ovoce s nádechem po sušeném ovoci s oříškovým dozvukem.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

100% ECUADOR VIRGIN ARRIBA NACIONAL

Tabulku z Ekvádorského kakaa z odrůdy Nacional Arriba. Těšte se na jemné sladké květinové tóny, které se překlopí do tropického ovoce s tóny ořechů a balsamika, dochuť čokolády je příjemně kořeněná.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

 JEŠTĚ JSOU TU TYTO KRÁSKY!

AMORE MIO

Další z LIMITOVANÝCH tabulek je tu a zrovna jedna s geniální kombinací chutí. Mléčná dark milk čokoláda s malinami, růžovým olejem, infuzí prosecca a drcenými boby z peruánské Piury. Super věc!

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

MADAGASCAR SAMBIRANO

V této tabulce čokolády se můžete těšit na harmonické tóny citrusů, červeného ovoce s krásným dozvukem koření. Prostě Madagaskar!

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

DARK MILKSPECIAL HARVEST

Dark milk čokoláda 60%. Tabulka je vyrobena z tanzánského kakaa a italského mléka. V krabičce na vás čeká čokoláda s krémovou konzistencí s tóny květin, ovoce a pražených ořechů.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

NEZAPOMEŇTE NA KRÁSNÉ SADY Z PEKÁRNY!

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

BACKERY CHOCOLATE BAR COLLECTION

Sada, se kterou se vydáme navštívit pekárnu Pump Street :-). Kombinace dvou dark milk čokolád a a jedné hořké čokolády s těmi nejlepšími pekařskými dobrotami. Vyhraje u vás strouhanka s mořskou solí, nebo to budou nadrcené sušenky?

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

MILK CHOCOLATE BAR COLLECTION

Krásná mléčná sada od Pump Street v sobě schovává výběr dark milk čokolád z afrického Toga, Madagaskaru a dalekého ostrova Haiti. Každá je jiná a čeká vás s ní spousta degustačních zážitků. 

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

DEGUSTACE RUMU A ČOKOLÁDOVÝ WORKSHOP

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

DEGUSTACE RUMU

Spojení kvalitní bean to bar čokolády a prémiových rumů nabízí jedinečný chuťový zážitek, který potěší všechny smysly. Během této degustace objevíte, jak se vzájemně doplňují sladké, ovocné i dřevité tóny čokolády a rumu, a jak se mění v kombinaci s různými druhy kakaa. Dozvíte se zajímavosti o výrobě obou ochutnávaných specialit, historii i způsobech správného servírování. Degustací rumů vás provede specialista z rumového světa a jeden z autorů podcastu Alkoholog.cz Viktor Gleich.
Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

WORKSHOP - ČOKOLÁDOVÁ MASKA

Čokoládový workshop, který ocení především dívky, ženy a dámy, ale doufáme, že možná osloví i muže. Na příjemném posezení, které bude s výrobou vlastní masky trvat cca tři hodiny, se dozvíte o zajímavostech a pozitivním vlivu kakaového másla na naši pokožku, jak se přírodní kosmetika z kakaa vyrábí, proč ji používat a spoustu dalšího. V neposlední řadě si prohlédnete kakaový lusk od A do Z, ukážeme si, co se z jednotlivých částí vyrábí a samozřejmě nebude chybět ani čokoláda. Workshopem a výrobou vaší vlastní kakaové masky, kterou si na konci a sami pojmenujete, vás provede Michaela Křivská. Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

TEĎ SE MRKNU, JAKOU ČOKOLÁDU SI DÁM!

Rychlé a bezpečné doručení až k vám

Zásilkovna

2-3 dny
Do místa dle vašeho výběru

GLS

1-2 dny po Česku
2-3 dny na Slovensko

Česká Pošta

2-3 dny
Domů nebo na poštu

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Jsme 2x v Praze

Obchod Husova 8 
Praha 1 
otevřeno od pondělí do neděle 

od 10:00 do 18:00 

(pauza 15:00-15:30) 

 

 

 

 

 

 

Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00

Copyright © 2023 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.

Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic


Zprávy od Čokoláda.cz jsou odesílány prostřednictvím služby MAILservis