Všechny newslettery

 

Jak mám do newsletteru spojit tři čokolády s pivkem, čtyři gastrobalení a nějaký akce?

 

[No, to moc nejde, já vim. Ale tak tam napiš, že máme spoustu novinek a jsou to super kousky. Ty tabulky od Jordi's jsou fakt se sladem a chmelem, na to by mohli Češi slyšet, víš co. Pak tam máme megaobří balení božích čokoládovejch knoflíků a na závěr dvě věci ve slevě, to se lidem taky líbí.]

Jako fakt čokolády s pivem?

[No ne přímo s pivem, ale se sladem a chmelem. V pivovaru Clock prostě vybrali tři piva, ke kterejm Jordi's vyladili speciální čokolády. Takže si dáš pivko a k tomu příslušnou čokoládu a prostě pohoda. Napiš tam, že to jsou tři tabulky. Bílá čokoláda s mangem, vtipnej kontrast sladký čokolády a hořkýho chmelu. Mléčná čokoláda s malinama, fakt hodně jemný, vyladěný, slaďoučký. A pak je tam hořká tabulka s pomerančem, ta je fest hořká, pro pivaře ideál.]

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

 

Dvě kila? To je fakt hodně.

[No jasně, to je ten princip. Lidi to chtěli, takže máme spoustu dalších druhů gastrobalení. Napiš tam, že to nikdy nedojde, i když z toho uděláš tisíc horkejch čokolád a budeš pořád ujídat. Jestli chceš znít chytře, tak u tý Porcelany napiš, že má výrazné aroma plné ovocných tónů. U Beni Wild zase napiš, že je z Bolívie a jsou v ní cítit tóny brusinek, melounu nebo jasmínovýho čaje.]

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Další?

[Jo, další. Pořádně hořká nálož jsou Arhuaco Businchari. Vyslovit to tady neumí nikdo, ale ochutnávaj to naopak úplně všichni. Je v tom cítit lékořice a sezam. A poslední je Udzungwa, ta je z Afriky a má takovou ovocnější chuť. Říkala to Šárka, a ta tomu rozumí, protože byla i v televizi. Tak to bude pravda.]

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Nějaký akce na závěr?

[Jasně. Hele máme tady zlatej plechovej lusk plnej výbornejch čokoládovejch perel. Musí se to všechno sníst do půlky listopadu, pak vyprší trvanlivost. Tak to nahoď třeba s 30% slevou, já to všechno sníst nedokážu, i když se snažím. A pak tam vyšli jednu sójovou Friis-Holmu, to mají lidi rádi, tak jim na to dáme taky slevu.]

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Jsme 2x v Praze

Obchod Husova 8 
Praha 1 
otevřeno denně od 12:00 do 20:00 

 

 

 

 

 

 

Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00

Copyright © 2020 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.

Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic


Zprávy od Čokoláda.cz jsou odesílány prostřednictvím služby MAILservis