Všechny newslettery
SAMOZŘEJMĚ VENEZUELA Tahle čokoláda oslovila i kolegyni Alenu, která není velkým fanouškem venezuelského kakaa. Je

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

MŮJ TOP TEN

Vybrala jsem pro vás čokolády, na kterých si teď pochutnávám nejvíc nebo patří k mým oblíbeným stálicím. Doufám, že je mezi nimi některá z těch vašich aktuálních nebo budoucích čokoládových finalistek.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

SAMOZŘEJMĚ VENEZUELA

Tahle čokoláda oslovila i kolegyni Alenu, která není velkým fanouškem venezuelského kakaa. Je chuťově plná citrusových, kávových i bylinkových kontrastů.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

SUPER MYLK

MYLK z balijských kakaových bobů mne baví víc a víc. Vážně nepoznáte, že nejíte klasicky mléčnou čokoládu a dochuť je krásně kokosově květinová.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

KDO BY NEMILOVAL ESMERALDU

Esmeralda je mojí velkou srdcovkou. Jemná, smetanová, co chutná jako smetana ke šlehání a tu já vždycky celou vypiju :-).

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

TAKÉ OSLAVENKYNĚ

Jordi's jsou velká srdcovka, a tak jsem ráda, že mi každý srpen na své narozeniny udělají radost nějakou slavnostní čokoládou. A ani letos nezklamali.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

CHUTNÁ STOVKA

100% čokolády nepatří k mým nej chuťovkám, ale jsou rozhodně výjimky. Patří mezi ně rozhodně tahle červená krasavice od pana Akessona z madagaskarského kakaa - citrusovka s ovocem.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

NAMASTÉ

Kdo mě zná, ví, že mimo čokoládu miluju také jógu. Zařazuji tak na svůj výběr i čokoládu z místa, kde se cvičí od rána do večera a s touhle čokoládou můžete být v zenu i v Praze nebo kdekoliv jinde.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

TA PRVNÍ

Ta, co jsem ji ochutnala jako první čokoládu, která patří k těm opravdovým z nejlepších kakaových bobů. Pan Willie bude navěky můj čokoládový idol a jeho Rio Caribe čokoláda, tu si dám ráda kdykoliv.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

SPECIALITA

Umami je chuť, se kterou jsem se více seznámila na degustátorském školení v Amstru. Baví mě, jelikož mám ráda asijskou kuchyni. Tahle tabulka je veliký extrém, pokud bych to měla k něčemu konkrétnímu přirovnat, nejvíc připomíná bujón :-).

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

SVEŽEST

Yuzu je malinkatý japonský citrón, který má více kůry než dužiny. Je velmi jemně svěží, jeho chuť mnohem více přípomíná bílý asijský jasmín. Miluju. V kombinaci s čokoládou je to krásný snový výlet do japonské rozkvetlé zahrady.

S LÁSKOU

Můj výběr končí celou sadou, jelikož jsem ve skladu při výběru čokolád do newsletteru nemohla přijít na to, kterou tabulku od Friis Holm vybrat. Víte proč? Všechny jsou totiž dle mého názoru naprosto bezkonkurenčně geniální. Tam prostě vedle sáhnout nemůžete. Proč těch mých 10 LET tedy neoslavit rovnou celou sadou.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

NEJDĚTE TY SVÉ NEJOBLÍBENĚJŠÍ ČOKOLÁDY

Rychlé a bezpečné doručení až k vám

Zásilkovna

2-3 dny
Do místa dle vašeho výběru

GLS

1-2 dny po Česku
2-3 dny na Slovensko

Česká Pošta

2-3 dny
Domů nebo na poštu

Jsme 2x v Praze

Obchod Husova 8 
Praha 1 
otevřeno od pondělí do neděle 

od 13:00 do 18:00 

 

 

 

 

 

 

Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00

Copyright © 2023 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.

Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic


Zprávy od Čokoláda.cz jsou odesílány prostřednictvím služby MAILservis